Kako da izaberete mindjuše prema vašem obliku lica


mindjuše prema obliku lica

Kako da izaberete mindjuše prema vašem obliku lica Roze zlato možete da zaboravite. Kreatori poput Valentina i Dolčea i Gabane poručuju da je žuto zlato ponovo u modi. Minđuše birajte prema obliku lica.

Ogrlice, narukvice i mindjuše u boji žutog zlata pravi su hit ove sezone sudeći po modnim

stručnjacima. Iako već duže vreme vlada trend roze zlata i bakarnih nijasi, ovakav nakit polako pada u zaborav i vreme je da se ponovo okrenemo zlatnom aksesoaru.

mindjuse mindjuse prema obliku zenskog lica zenske mindjuse nakit za zene

Dugo izbegavana boja žutog zlata vratila se na velika vrata ove sezone, pa dizajneri preporučuju velike, upadljive ogrlice koje će same po sebi biti dovoljne da začine svaku kombinaciju.

– Ništa manje trendi nisu ni upečatljive zlatne minđuše, a još jedan stari trend se vraća u vidu velikih alki – kaže stilista Anamarija Štoka.

Zlatno može da bude malo komplikovano za kombinovanje, pa je zato najbolje da se odlučite za

jedan veći komad, a ostatak nakita da svedete na minimum. Za one stidljivije idealan odabir su narukvice i moderi satovi u ovoj boji.

zenske mindjuse u obliku srca pozlacene mindjuse nakit zenski nakit za zene

Za večernje prilike možete da se odlučite za nešto ekstravagantnije komade, dok su za dnevne varijante dovoljni i siptilni komadi. Tople jesenje boje idealno se slaži sa žutim zlatom, pa zato nemojte da se bojite eksperimentisanja.

 

Source: Kako da izaberete minđuše prema vašem obliku lica | Moda | Žena

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *