Nakit u skladu sa venčanicom


Nakit u skladu sa venčanicom

nakit za vencanje

Prilikom odabira poštujte pravilo “manje je uvek više” i nećete pogrešiti, savetuju stilisti

PITATE se koji nakit je najprikladniji za venčanje? Ako ste u dilemi da li da stavite samo ogrlicu, minđuše ili narukvicu, ili sve zajedno, prilikom odabira poštujte pravilo “manje je uvek više” i nećete pogrešiti, savetuju stilisti.

Minđuše – Uz kratku i dugu puštenu kosu idealne su manje ili minđuše srednje veličine, a velike, glamurozne naušnice odlično će izgledati uz kosu podignutu u punđu. Ne moraju obavezno da budu zlatne ili srebrne, lepo će izgledati i one u boji.

zenske mindjuse za vencanje zenske mindjuse mindjuse za zene

Ogrlice – Uz haljinu bez dekoltea ili sa čipkom preko grudi, ovaj komad nakita je čist promašaj, jer ćete izgledati prenatrpano, a ne elegantno. Ukoliko nosite korset ili jednostavnu venčanicu bez mnogo detalja, savršen izbor je diskretna ogrlica uz vrat.

Narukvice – Uz haljinu s dugim rukavima dovoljan je samo prsten, a ako nosite cipele u boji, birajte narukvicu koja im odgovara po nijansi. U svakom slučaju, izbor je veliki, od tankih s biserima pa do bogatih širokih narukvica s cirkonima i perlicama.

zenski nakit set nakita za vencanje setovi nakita set zenskog nakita za vencanje nakit za zene za vencanje nakit u obliku srca
Source: Nakit u skladu sa venčanicom

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 9 =